تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۹ آبان ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
رویداد۲۴ گزارش می‌دهد؛

ادعای یک رسانه اسرائیلی درباره جنگ مجدد | آی۲۴: حمله دیگری در پیش است و فقط زمان آن مشخص نیست

یک رسانه اسرائیلی مدعی شده با توجه به اینکه اسرائیل برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی موجودیتی می‌داند، بسیاری معتقدند حمله بعدی اسرائیل حتمی است و فقط زمان آن نامشخص مانده است.

ادعای یک رسانه اسرائیلی درباره جنگ مجدد | آی۲۴: حمله دیگری در پیش است و فقط زمان آن مشخص نیست

رویداد۲۴ | وبسایت خبری «آی۲۴نیوز» اسرائیل نوشته مقام‌های ایرانی و تحلیلگران پس از آنکه ترامپ در ماه ژوئن اعلام کرد حملات آمریکا «برنامه غنی‌سازی هسته‌ای ایران را نابود کرده»، با اطمینان بیشتری می‌گویند جنگ دیگری میان ایران و اسرائیل در راه است.

این رسانه مدعی است که از آن زمان، تحریم‌ها علیه ایران دوباره برقرار شده، چون تهران نتوانسته الزامات توافق بین‌المللی محدودکننده غنی‌سازی را رعایت کند و مذاکرات نیز متوقف شده است.

به ادعای این رسانه، ایران بر روی یک سایت غنی‌سازی جدید موسوم به «کوه کلنگ» در حال کار است؛ سایتی که اجازه ورود بازرسان بین‌المللی به آن داده نشده و همچنان اعلام‌نشده باقی مانده است.

این رسانه اسرائیلی نوشته با توجه به نگاه اسرائیل که برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای موجودیتش می‌داند، بسیاری بر این باورند حمله دیگری در پیش است و فقط مسئله زمان است.

علی واعظ، مدیر پروژه ایران در گروه بحران بین‌المللی، به نیویورک تایمز گفته ایران احتمالاً در صورت حمله تازه اسرائیل، بسیار کمتر از حملات ژوئن «خویشتندار» خواهد بود. طبق این گزارش، مقام‌های ایرانی به او گفته‌اند کارخانه‌های موشکی «۲۴ ساعته» کار می‌کنند و اگر جنگ دیگری رخ دهد «۲ هزار موشک را یک‌جا شلیک می‌کنند تا پدافند اسرائیل را از کار بیندازند؛ نه ۵۰۰ موشک طی ۱۲ روز».

او گفته: «اسرائیل احساس می‌کند کار ناتمام مانده و دلیلی نمی‌بیند که درگیری را از سر نگیرد؛ بنابراین ایران در حال دو برابر کردن سطح آمادگی‌اش برای دور بعدی است.» البته هیچ مدرک قطعی از حمله‌ای قریب‌الوقوع وجود ندارد.

با وجود نبود شواهد روشن، مقام‌های اسرائیلی از ژوئن هشدار داده‌اند که اگر ایران یک قدم دیگر به سمت ساخت سلاح هسته‌ای بردارد، برای حمله مجدد آماده‌اند.

اسرائیل گفته اگرچه عملیات موفق بوده، اما برنامه هسته‌ای ایران تنها آسیب دیده و کاملاً نابود نشده، بخشی از آن به این دلیل که ترامپ جنگ ژوئن را زودتر از زمانی که اسرائیل برای دستیابی کامل به اهدافش می‌خواست، متوقف کرده است.

این گزارش در حالی منتشر شده که مقامات ایرانی هم احتمال جنگ مجدد را جدی می‌دانند. علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران اخیرا در یک سخنرانی گفته بود: آمریکا نماینده‌ای به نام باراک در لبنان دارد. اخیرا هم آمده گفته این آخرین بار است: یا این حرف‌هایی که می‌گوییم گوش می‌کنید یا دیگر خود دانید. خود دانید یعنی اینکه به اسرائیل می‌گوییم بزنندتان.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
1
4
انشالا زودتر
پاسخ ها
poorya
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بمب اول هم بخوره تو سر خودت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
1
4
اونا که وحشین دراین شکی نیست ماهم عقل نداریم مملکتو دادیم دست یه عده اکثرا تندرو بهانه دادن دست اون عوضیا اینم وضع زندگی مردم بیچاره لنگ درهوا بین جنگ و صلح وکمرهای خمیده زیر بار فشار زندگی وگرانی ها
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
0
1
یعنی اگه جنگ بشه ما واقعا چیزی برای از دست دادن نداریم چون ما هر آنچه داشتیم باختیم بیش از ۴۰سال زیر بدترین فشارها وتحریم های ببین المللی ایستادیم که انرژی هسته ای حق مسلم ماست که آنرا هم یک شبه مردک نارنجی منفجر کرد ورفت او سایتها را نابود نکرد تمام رنج وسختی وامید یک کشور را نابود کرد وتمام ....
آنان بدانند
برای ما ایرانمان مانده که تا پای جان برایش خواهیم جنگید
نظرات شما